Uitvaartbeurs in de Eusebius te Arnhem

Uitvaartbeurs in de Eusebius te Arnhem
Johan uitvaartzorg

Natasja Huting is de organisator van de allereerste uitvaartbeurs waardoor ze al ruim van de voren druk doende was dit op professionele wijzen neer te zetten. Ze had meer dan 70 standhouders bereid gevonden deel te nemen. Begrijpelijk vond ik dat ik niet mocht deelnemen als Johan Uitvaartzorg omdat zij als uitvaartondernemer hierin een leidende rol moest nemen. Maar kon natuurlijk wel op deze unieke uitvaartbeurs het historische gebouw “Memorarium Gelderland” promoten.

De deuren gingen open en de toestroom was overweldigend. Ik had op mijn stand een nieuwsbrief gemaakt waarop de activiteiten stonden om vrijblijvend het Memorarium Gelderland te bezoeken. De bezoekers die kwamen waren geïnteresseerd in hun toekomstige uitvaart, maar ook waren er vele die beroepsmatig een kijkje kwamen nemen. Daar had ik handig op in gespeeld met de nieuwsbrief want of men kon binnenkort genieten van het Gregoriaans mannenkoor van Wehl in het Memorarium Gelderland of men kon deel nemen aan een van netwerkontbijten die ik van plan was te organiseren.

Ik ben vol lof voor Natasja Huting voor haar tomeloze energie en kwaliteiten om zo een professionele uitvaartbeurs te organiseren. En dankbaar hierdoor het Memorarium Gelderland te mogen presenteren en daarnaast ook mezelf natuurlijk. Ik heb nieuwe contacten kunnen leggen en hoop deze in de toekomst te mogen begroeten in het Memorarium Gelderland of te ondersteunen bij hun toekomstige uitvaart.

Bericht delen
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Instagram
WhatsApp