Johan Uitvaartzorg

Iedere uitvaart is maatwerk

Uitvaart in Zevenaar

Is een dierbare van u overleden en wilt u graag hulp bij het regelen van de uitvaart in Zevenaar? Laat u zich dan helpen door Johan Uitvaartzorg. Ik stem de uitvaart altijd af op uw budget en uw persoonlijke wensen. U heeft daardoor de zekerheid dat er een mooie uitvaart zal plaatsvinden. Dat is belangrijk om op een waardige manier afscheid te kunnen nemen.  

Onder het kopje ´Reviews´ (in het menu aan de linkerkant) kunt u een aantal persoonlijke berichten van nabestaanden vinden.


De mogelijkheden voor de uitvaart in Zevenaar

Bij Johan Uitvaartzorg kunt u kiezen uit drie pakketten voor een uitvaart in Zevenaar. Elk pakket heeft een ‘vanaf’ prijs. Deze basisprijzen zijn €1100,-, €2500,- en €3700,-. Op de pakketten pagina op de website kunt u precies lezen uit welke diensten een bepaald pakket bestaat. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij u de mogelijkheid om bij elk pakket diensten toe te voegen of weg te laten. Als u diensten toevoegt zal de prijs uiteraard omhoog gaan. Kiest u ervoor om zelf een aantal zaken te regelen? Dan bespaart u geld. Ik vind dat een waardig afscheid voor iedereen mogelijk moet zijn. Dankzij de verschillende pakketten hoeft het regelen van een uitvaart niet duur of ingewikkeld te zijn. Graag adviseer ik u over de mogelijkheden voor een uitvaart. Aan de hand van een transparante offerte kan ik een passende uitvaart samenstellen. Geeft u gerust aan wat uw budget is, dan houd ik daar rekening mee. Als uw wensen duidelijk zijn kan ik een begroting opstellen voor de uitvaart.

Wilt u de uitvaart in Zevenaar met mij bespreken?

U mag altijd bellen om een afspraak te maken voor het bespreken van de uitvaart in Zevenaar. Mijn telefoonnummer is 06-10122205. Ik kan bij u thuis langskomen voor een persoonlijk gesprek. U kunt eventuele vragen alvast mailen naar info@johanuitvaartzorg.nl. Alle mails worden door mij binnen 12 uur beantwoord. Ongeacht waar u (natura) verzekerd bent, ik neem alle zorg uit handen.