Over Johan

  • Unieke buitenlocaties
  • 24/7 bereikbaar
  • Complete ontzorging
  • Altijd transparant
  • Geen tijdsdruk
  • Persoonlijke en betrokken benadering
  • Uitvaart geheel op maat en naar uw wens

Johan Verhofstadt

`Als zelfstandig uitvaartverzorger is het uiterst belangrijk om goed te luisteren en de nabestaanden te adviseren, van groot tot klein, voor een zo persoonlijk mogelijke uitvaart.`

Als zelfstandig uitvaartverzorger is het uiterst belangrijk om goed te luisteren en de nabestaanden te adviseren, van groot tot klein, voor een zo persoonlijk mogelijke uitvaart. Ik ben er voor iedereen en maak geen verschil, want uw persoonlijke wensen staan centraal. Ook als u uw leven op geheel eigen wijze ingericht heeft, ook als dit afwijkend is van traditionele patronen, kan dit van invloed zijn op de vormgeving van uw uitvaart. Daarom zal ik altijd rekening houden met de levensstijl, geaardheid van de overledene voor een uitvaart op maat.

Actief als uitvaartondernemer in geheel Nederland, woonachtig in Arnhem.

Naast blijven ontdekken vind ik het fijn om mensen samen te brengen en te verbinden. Mijn missie: binnen de branche een nieuw gezicht laten zien en een nieuw geluid laten horen. Niet lijzig en stoffig, maar vlot en ongekunsteld. En natuurlijk Altijd respectvol!

over Johan Uitvaartzorg

Ook als u elders (natura)verzekerd bent

Wanneer een dierbare overlijdt, kan het zijn alsof de wereld voor u even stil staat. Op hetzelfde moment moet er ineens veel geregeld worden, waaronder een uitvaart en een waardig afscheid van uw dierbare. Tijdens een moeilijke periode in uw leven, neem ik u graag deze zorg uit handen en kan ik u op persoonlijke en passende wijze adviseren. Veel is bespreekbaar en elke uitvaart is maatwerk. Uw wensen staan daarbij altijd centraal. Graag denk ik als uw adviseur mee over de mogelijkheden passend bij uw wensen en het beschikbare budget, ook als u elders verzekerd bent.