Uitvaart Nijmegen

  • Unieke buitenlocaties
  • 24/7 bereikbaar
  • Complete ontzorging
  • Altijd transparant
  • Geen tijdsdruk
  • Persoonlijke en betrokken benadering
  • Uitvaart geheel op maat en naar uw wens

Uitvaart Nijmegen | Op een waardige manier afscheid nemen middels een uitvaart in Nijmegen

Heeft u onlangs een naaste verloren en wilt u op een waardige manier afscheid nemen middels een uitvaart in Nijmegen? Het probleem van een uitvaart is dat u hier nogal veel voor moet regelen. Hierdoor heeft u mogelijk onvoldoende tijd om te rouwen. Bovendien brengt al het geregel rondom een uitvaart nogal wat stress met zich mee. Alles moet namelijk in een korte tijd geregeld worden. U kunt ervoor kiezen om de uitvaart zelf te regelen, maar veel mensen zitten hier niet op te wachten. Geldt dit ook voor u? Dan bent u bij Johan Uitvaartzorg aan het juiste adres. Ik ondersteun u graag bij het verzorgen van een uitvaart in Nijmegen. Bovendien zorg ik ervoor dat uw dierbare een waardig afscheid krijgt.

Uitvaart op maat in Nijmegen

Om op een passende manier afscheid te nemen van een naaste, wenst u een mooie uitvaart in Nijmegen. Wat dat betreft bent u bij Johan Uitvaartzorg goed. Ik bied u namelijk de mogelijkheid tot een uitvaart op maat. Hierbij houd ik rekening met uw wensen en de eventuele wensen van de overledene. Zo zorgen wij er samen voor dat uw naaste het afscheid krijgt dat hij of zij verdient.

Bij Johan Uitvaartzorg kunt u een uitvaart in Nijmegen geheel zelf samenstellen. Ik zorg er uiteindelijk voor dat de uitvaart naar wens is. U kunt de uitvaart en alle bijkomende (rand)zaken volledig door mij laten regelen. Wilt u zelf helpen? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Ik kan namelijk ook alleen de noodzakelijke dingen rondom een uitvaart in Nijmegen voor u regelen en als regisseur aantreden. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij Johan Uitvaartzorg? Neem dan gerust contact op!

Uitvaart Nijmegen

Begrafenis in Nijmegen

Veel mensen kiezen ervoor om na hun overlijden begraven te worden. Was dit ook de laatste wens van uw onlangs overleden naaste? Dan wilt u ongetwijfeld niets liever dan deze wens in vervulling laten gaan. U kunt een begrafenis in Nijmegen zelf regelen, maar u kunt dit ook uitbesteden aan begrafenisondernemer Johan Uitvaartzorg. Ik verzorg niet alleen de uitvaart, maar voorzie u ook van advies en help u bij het maken van de keuzes.

Eén van de keuzes die u voor een begrafenis in Nijmegen moet maken, is de keuze voor de kist. Bij Johan Uitvaartzorg heeft u een ruime keuze uit kisten. Ik werk uitsluitend met eerlijk geprijsde uitvaartkisten die gemaakt zijn van 100% ecologisch materiaal. Mijn kisten hebben allemaal een LVC-keurmerk, waardoor ze geaccepteerd worden bij alle begraafplaatsen. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat de door u gekozen kist geweigerd wordt door een begraafplaats.

Crematie in Nijmegen

Wilde uw onlangs overleden naaste juist gecremeerd worden? Ook dan kan ik de uitvaart compleet voor u verzorgen. Als uitvaartverzorger ben ik namelijk eveneens gespecialiseerd in het verzorgen van een crematie in Nijmegen. Ook rondom deze plaats of elders in het land kunnen wij een crematie verzorgen. Omdat onze uitvaartkisten het LVC-keurmerk hebben, worden ze geaccepteerd door alle crematoria. Crematies in Nijmegen houdt men bij crematorium Jonkerbos (Weg door Jonkerbos 51) of Dela Crematorium Waalstede (Staddijk 130), maar ik heb ook andere bijzondere uitvaartlocaties voor u waar de afscheidsdienst gehouden kan worden.

crematorium nijmegen jonkerbos uitvaart nijmegen

Om mensen de gelegenheid te geven afscheid te nemen voor de crematie, biedt Johan Uitvaartzorg u de mogelijkheid tot een uitvaartplechtigheid. Speciaal voor mensen die dit willen, heb ik een pakket voor een flex uitvaart samengesteld. Met dit pakket regel ik alles met betrekking tot een crematie in Nijmegen van A tot Z, waardoor u zelf nergens meer naar om hoeft te kijken.

Uitvaartverzorging uitbesteden? Neem contact op

Wilt u de uitvaartverzorging van de uitvaart van uw naaste in Nijmegen uitbesteden aan Johan Uitvaartzorg? Bel naar 0610122205 of stuur een mail naar info@johanuitvaartzorg.nl. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of heeft u vragen? Neem ook dan gerust contact op.