REVIEW AWARDS 2021

REVIEW AWARDS 2021

70% van de consumenten gebruikt reviews om een uitvaartorganisatie te kiezen. Johan Uitvaartzorg vond dat een interessant gegeven en ik ben, sinds 2019, via een landelijk bedrijf, Uitvaartscore ook reviews gaan verzamelen. Ik hoop dat ik op deze manier veel mensen kan bereiken die voor mij kiezen op basis van ervaringen van andere families. Het uitnodigingssysteem van Uitvaartscore zit goed en eerlijk in elkaar.

Wat schetste mijn verbazing: De review Awards 2021 werden uitgereikt aan de top 3 uitvaartorganisaties en ik stond daarbij! Johan Verhofstadt uit Arnhem heeft een 9.8 uit 38 beoordelingen gehaald. Plaats 3!

TOP 3 UITVAARTONDERNEMERS MET DE HOOGSTE KLANTTEVREDENHEID

Bijna 100 uitvaartverzorgers verzamelden en deelden het afgelopen jaar dagelijks reviews van hun klanten. Grote en kleine uitvaarten, crematie of begrafenis, publiekelijk of anoniem, alles wordt zorgvuldig meegenomen in de uitreikingen. Spannende tijden, de uitslag met de top 3 is opgemaakt en de welbekende award gaan deze week naar u op de post! In het brancheblad Uitvaartzorg en hieronder maken wij de best presterende uitvaartondernemers van 2021 bekend! Alle winnaars, van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie!

GOEDE TRADITIE

Het mag inmiddels een heuse traditie genoemd worden, de Review Awards. Er zijn dit jaar weer duizenden reviews verzameld. Immers, potentiële klanten vragen om wat meer inzicht in de dienstverlening van organisaties. Particulieren die op zoek zijn naar een uitvaartondernemer zijn vaak geïnteresseerd in de ervaringen van andere klanten. Bedrijven die hieromtrent, op hun eigen website, een inzichtelijk en actueel overzicht verstrekken hebben een streep voor op bedrijven die dit (nog) niet aandurven. Het meten van klanttevredenheid loont.

Bron: uitvaartscore.nl

Een paar reviews die ik via Uitvaartscore.nl mocht ontvangen over mijn bedrijf:

  • Johan is prettig en begripvol id omgang en heeft ons perfect geholpen!
  • Johan regelde voor een vriend van mij de begrafenis. Maatwerk maar geen onnodige kosten. Wist ook goed te levellen met betrokkenen tijdens de afscheidsbijeenkomst. Een fijn mens!
  • Ik was verrast door de manier zoals Johan Uitvaartzorg ontzorgd. Een hele verademing zijn manier van aanpak.

Natuurlijk ben ik hier trots op maar nog belangrijker vind ik het dat de families op een betrokken en professionele manier begeleid worden en dat de nabestaanden met een goed gevoel terug kunnen kijken en een mooie herinnering over houden aan de uitvaart van hun dierbare. Mijn werk is pas gedaan als we dit samen bereikt hebben!

Bericht delen
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Instagram
WhatsApp