‘Elk afscheid is bijzonder’ – Advertorial huis-aan-huisblad “De Brug Nijmegen” zaterdag 27-11-2021

‘Elk afscheid is bijzonder’ – Advertorial huis-aan-huisblad “De Brug Nijmegen” zaterdag 27-11-2021

Sinds 2015 is Johan Verhofstadt van Johan Uitvaartzorg uitvaartondernemer in de regio Nijmegen die op een onconventionele manier, ongekunsteld, persoonlijk en altijd respectvol nabestaanden bijstaat en hen helpt bij het realiseren van een uitvaart volledig naar de persoonlijke wensen van de overledene en rekening houdend met het beschikbare budget. Het blijft natuurlijk altijd mogelijk om de uitvaartplechtigheid in een crematorium of uitvaartcentrum te organiseren, maar Johan gaat graag met de nabestaanden in gesprek en heeft verschillende opties om de afscheidsdienst op bijzondere locaties te organiseren. Want ieder mens is uniek. Waarom zou je tijdens de laatste reis je identiteit wegstoppen?

 

Johan Uitvaartzorg heeft een aantal unieke plekken in Nijmegen waar het laatste persoonlijke afscheid zonder tijdsdruk kan plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld restaurant Zijdewinde aan de Waaldijk of in de Botanische tuin van Landgoed Brakkenstein aan de Driehuizenweg of De Boskapel aan de Graafseweg. Hier is dan tijd voor een uitgebreide afscheidsceremonie. Nadat er gezamenlijk geproost is op het leven, wordt de kist dan samen met de naaste familie overgebracht naar het kleinschalige crematorium Fine Vita in Heteren voor een persoonlijk en intiem afscheid.

 

Een persoonlijke uitvaart op maat past binnen elk budget, Johan Uitvaartzorg biedt uitvaarten aan vanaf €2.995.00. Ook als u natura verzekerd bent en toch zelf uw uitvaart door Johan Uitvaartzorg laat verzorgen, In dat geval verhoogt Johan Uitvaartzorg het uitgekeerde bedrag met 10%.

 

Bel voor meer informatie naar 06-10 12 22 05. Ook als u elders verzekerd bent! www.johanuitvaartzorg.nl

Bericht delen
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Instagram
WhatsApp