Bijzondere uitvaarten

Bijzondere uitvaarten

In 2014 is Johan Verhofstadt begonnen met zijn uitvaartonderneming Johan Uitvaartzorg en in de afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in uitvaarten op maat voor elk budget. Daarbij wordt rekening gehouden met de persoonlijk wensen van de overledene en/of de nabestaanden. Johan helpt families bij de organisatie van het afscheid van een overleden dierbare en heeft veel ervaring met uitvaarten op bijzondere locaties. Daarbij gaat hij uit van het motto: Ieder mens is anders. Waarom zou je tijdens de laatste reis je identiteit wegstoppen?

Johan Uitvaartzorg heeft een aantal unieke plekken in Arnhem waar een afscheidsbijeenkomst kan plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld uitvaartcentrum de boerderij Moskowa, Robbers & van den Hoogen in de Le Jardin zaal, de Oranjerie op Landgoed Groot Warnsborn. Op deze locaties heeft u als nabestaanden uitgebreid de tijd om afscheid te nemen, de overledene te herdenken en een glas te heffen op het leven en is de tijd die u hiervoor heeft niet beperkt zoals doorgaans in de aula van een crematorium of begraafplaats. Johan denkt graag met u mee over de mogelijkheden die er zijn om een betaalbare, passende en unieke bijeenkomst te organiseren.

Onlangs is de website van Johan Uitvaartzorg volledig vernieuwd. Zo kunt u op de website bijvoorbeeld lezen welke bijzondere buitenlocaties er zijn en bevat de nieuwe website veel digitale diensten, zoals online rouwkaarten, online gedachtenispagina of bloemen uitzoeken.

Wilt u meer weten, Johan kan altijd geheel vrijblijvend uw wensen met u bespreken en vastleggen. Ook als u elders verzekerd bent. www.johanuitvaartzorg.nl

Bron:

https://www.arnhemsekoerier.nl/reader/28156#p=4

https://www.brugnijmegen.nl/reader/28370#p=16

Bericht delen
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Instagram
WhatsApp