Reflectie op 2022 en doel voor 2023

Reflectie op 2022 en doel voor 2023

Terugkijkend op 2022 kan ik vaststellen dat afgelopen jaar een bijzonder jaar was, met veel nieuwe contacten en bijzondere belevenissen die ik graag even met u wil delen.
Het belangrijkste voor mij persoonlijk is dat ik in 2022 diverse families en nabestaanden heb mogen bijstaan en begeleiden bij het afscheid van hun dierbaren. Variërend van kleine, intieme bijeenkomsten tot grote, drukbezochte uitvaartplechtigheden, maar in alle gevallen waren het uitvaarten die op uiterst persoonlijke wijze werden uitgevoerd en ingevuld. Ik voel mij nog steeds vereerd als ik een familie of vrienden mag begeleiden op deze moeilijke momenten van afscheid en rouw.

Daarom zal ik als Johan Uitvaartzorg ook in 2023 betrokken blijven. Zodat de organisatie en vormgeving recht doet aan diegene die overleden is. Maar daarnaast zal ik ook rekening blijven houden met diverse persoonlijkheden en de wensen van de nabestaanden in zo’n emotionele situatie. Want elke uitvaart is anders en elke familie is anders. Ik ben er dan ook voor iedereen en maak geen verschil, want de wensen van de overledene en de nabestaanden staan centraal bij mij, ongeacht waar men verzekerd is. Dit betekent dat met een bestaande uitvaartpolis er altijd contact mag genomen worden met een zelfstandige Uitvaartondernemer, zoals ik ben, die binnen dit budget, zonder tijdsdruk en vooral persoonlijk en betrokken het laatste afscheid bijzonder maakt.

Bel voor meer informatie naar 06-10 12 22 05. Ook als u elders verzekerd bent! www.johanuitvaartzorg.nl

Bericht delen
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Instagram
WhatsApp