Bijzondere locaties voor uw laatste afscheid

  • Unieke buitenlocaties
  • 24/7 bereikbaar
  • Complete ontzorging
  • Altijd transparant
  • Geen tijdsdruk
  • Persoonlijke en betrokken benadering
  • Uitvaart geheel op maat en naar uw wens

Bijzondere uitvaartlocaties

Als u in Nederland op zoek bent naar een bijzondere buitenlocatie voor een niet alledaagse uitvaart, klik dan op “anders Afscheid nemen”. Wilt u advies bij bijzondere uitvaartlocaties? Neem dan contact op met Johan Uitvaartzorg.

Wijnhuis Robbers & van den Hoogen

Robbers & van den Hoogen beschikt over diverse ruimtes en zalen voor uw eigen persoonlijke afscheid op maat. Allerlei verschillende locaties op eigen terrein: informeel tot formeel, klein tot groot, modern tot traditioneel, altijd sfeervol en afgestemd op uw wensen. Daarnaast kan ook de catering stijlvol verzorgd worden.

Theater het Hof

Theater het Hof is gevestigd in het Spijkerkwartier van Arnhem. Het sfeervolle Theater Het Hof biedt u de mogelijkheid uw uitvaartceremonie geheel naar eigen wensen – voorafgaand aan de werkelijke uitvaart – te laten plaatsvinden. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een persoonlijke bijeenkomst na de begrafenis of de crematie. Misschien kiest u voor een combinatie van beide of heeft u een ander idee. Samen met Theater Het Hof kunt u een uitvaartceremonie samenstellen die geheel is afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Brasserie en Logies de Raayhof

De Raayhof is gevestigd in een monumentale boerderij. De accommodatie werd steen voor steen opgebouwd uit oude materialen van de voormalige stal en gecombineerd met de moderne faciliteiten tot een sfeervolle accommodatie voor een persoonlijk afscheid. De Raayhof ligt aan de rand van een uiterwaardengebied genaamd “De Rijnstrangen. Dit valt onder regio de Liemers, een nog niet ontdekt stukje Nederland te midden van natuurgebied “De Gelderse Poort”.

Café restaurant De Boschvijver

Een uniek restaurant in Apeldoorn. De Boschvijver inspireert. Een ontspannen restaurant, een adembenemende locatie en een rustgevende plek om afscheid te nemen. Daarnaast onderscheiden we ons door persoonlijke service. Wij willen graag dat iedereen zich bij ons thuis voelt tijdens het laatste afscheid en tijdens de borrel of koffietafel erna. Bij ons is iedereen, de hele dag, van harte welkom.

Nederlands Watermuseum

Aan de rand van het Sonsbeekpark zijn er diverse bijzondere locaties voor een intieme uitvaartdienst met catering. Zonder tijdsdruk en uitzicht over het park. Een persoonlijke plek voor echte Arnhemmers.

Brasserie de Boerderij

Vanuit de serre ben je in zijn geheel omgeven van de natuur. De serre is zoveel mogelijk van glas ontworpen om een verbinding te maken met de indrukwekkende omgeving van Sonsbeekpark. De serre is een inspirerende ruimte en uitermate geschikt voor een intieme plechtigheid plaats vinden met aansluitend catering.

Koepelkerk

De Koepelkerk is een unieke locatie voor evenementen in het centrum van Arnhem. De kerk is in 2013 volledig gerestaureerd en heeft daardoor een sfeer gekregen die de beleving van een evenement een extra impuls zal geven.

Oud-Katholieke Kerk Arnhem

De Oud-Kaholieke kerk ligt aan de Adolf van Nieuwenaarlaan 3
6824 AM in Arnhem. Dit kleinschalige kerkje ligt in een klein woonwijkje, Molenbeke, met huizen uit de jaren ’30 en ’40. Veel schuurtjes met platte daken, hier en daar een garage met een pannendak, en zo her en der met een plat dak. Als het hard regent staat het lage deel van de wijk altijd blank. In Arnhem is er altijd een hoog en een laag deel….

La Maison Du Steeg

La Maison Du Steeg is gelegen aan de Hoofdstraat 19, 6994 AC De Steeg, is mogelijk om de uitvaartdienst bij ons te houden en daardoor is het dus ook mogelijk om in deze tijd de koffietafel bij ons te doen. We hebben voor de koffietafel verschillende arrangementen maar er is veel mogelijk in overleg. We hebben in de coronatijd hiervoor 2 zalen tot onze beschikking, Ons restaurant en onze recent opgeknapte zaal. Doordat we 2 zalen hebben
kunnen we het maximale aantal personen ontvangen. Bijgevoegd een aantal foto’s van de eerste uitvaart die bij ons heeft plaats gevonden.La Maison Du Steeg is goed gelegen in de buurt van verschillende uitvaartcentra en begraafplaats “Heiderust” in Rheden,
“ Moscowa” in Arnhem, Het crematorium in Dieren, “Omarming” in Zutphen.
U kunt de auto bij ons makkelijk parkeren op de parkeerplaats naast ons restaurant.

Overige buitenlocaties

Advies bij een uitvaartlocatie? Neem contact op

Heeft u een uitvaart en kunt u wel wat hulp gebruiken om alles te regelen? Begrafenisondernemer Johan Uitvaartzorg staat voor u klaar. Bel naar 0610122205 of stuur een mail naar info@johanuitvaartzorg.nl. Neem ook gerust contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden, over de bijzondere uitvaartlocaties of andere vragen heeft.