Crematie Arnhem

 • Unieke buitenlocaties
 • 24/7 bereikbaar
 • Complete ontzorging
 • Altijd transparant
 • Geen tijdsdruk
 • Persoonlijke en betrokken benadering
 • Uitvaart geheel op maat en naar uw wens

Crematie laten verzorgen in Arnhem

Heeft u een dierbare verloren en heeft u hulp nodig om een waardige crematie in Arnhem te regelen? Neemt u dan contact op met Johan Uitvaartzorg. Het is erg begrijpelijk dat u liever afscheid wilt nemen dan dat u allerlei zaken moet regelen. Ik help u graag door een crematie te verzorgen die is afgestemd op uw wensen en budget. Wenst u eerst meer over mij te weten te komen als uitvaartverzorger of als persoon, dan kunt u de pagina ‘Over mij‘ raadplegen.

Waarom kiest u voor mij als uitvaartverzorger?

Als uitvaartverzorger vind ik het belangrijk om te luisteren en u te adviseren over de mogelijkheden, zodat uw naaste een zo’n persoonlijk mogelijke uitvaart krijgt. Hierin heb ik een eigentijdse en moderne aanpak, waarbij ik uiteraard altijd respectvol met ieders wensen omga. Ik neem u de zorg voor een waardig afscheid graag uit handen.

Uitvaart Arnhem

Een crematie in Arnhem op maat

Om u optimaal te ondersteunen, heb ik een flex uitvaart samengesteld. Op deze manier weet u zeker dat uw overleden naaste een waardig afscheid krijgt. U schakelt mij overigens niet alleen maar in voor een crematie in Arnhem. Nee, want Johan Uitvaartzorg kan u namelijk in alle plaatsen van dienst zijn voor een crematie. Ook als u elders verzekert bent sta ik voor u klaar.

Voorkeur voor crematie?

Sommige mensen worden liever gecremeerd dan begraven. Geldt dit ook voor uw overleden naaste? Dan kan Johan Uitvaartzorg de crematie in Arnhem volledig verzorgen. Net als bij een begrafenis geldt ook voor een crematie dat u het nodige moet regelen. Johan Uitvaartzorg neemt dit werk graag uit handen. Arnhem telt één crematorium, namelijk crematorium Moscowa. Het crematorium is te vinden aan de Waterbergseweg 18 in Arnhem.

crematorium moscowa arnhem

Crematie Arnhem

Crematie in Arnhem en omstreken

Een ander crematorium in de buurt van Arnhem is het kleinschalige crematorium Fine Vita, gelegen aan de Bedrijventerrein ‘Poort van Midden Gelderland’, Polderstraat 1a in Heteren. Hier kunt u in een intieme huiskamer afscheid nemen met een klein gezelschap. Unieke plek wanneer u de uitvaartplechtigheid van te voren organiseert op een buiten locatie en na de erehaag met alleen de naaste familieleden de dierbare wegbrengt. Van Arnhem centrum slechts 20 minuten rijden over de Drielse dijk.

Bijzondere buitenlocaties voor een crematie in Arnhem

Voor een crematie Arnhem wordt standaard gebruik gemaakt om de plechtigheid in het  crematorium Moscowa te houden, gelegen naast de begraafplaats aan de Waterbergseweg. Een mooie locatie, met een grote aula en een ruimte voor kleinere groepen. Maar heeft u er wel eens over na gedacht om de bijeenkomst op een andere locatie te organiseren? Een plek die u prettiger vindt zonder tijdsdruk. Dat zou bijvoorbeeld ook in een zaal bij u in de buurt kunnen of zelfs thuis. Steeds vaker wordt ook gekozen voor een dienst in het Landgoed Groot Warnsborn of voor een kleine groep in het uitvaartcentrum de boerderij Moskowa en daarna een ongedwongen condoleance ergens anders, zoals de Brasserie de Boerderij of de stadvilla Sonsbeekpark

Laatst hadden hebben we een afscheidsbijeenkomst en condoleance in de le Jardin zaal van het Wijnmuseum aan de Velperweg georganiseerd en zijn daarna met alleen de familie voor de crematie over de Drielse Rijndijk naar het crematorium in Heteren gereden met rechts uitzicht over de Rijn en de skyline van Arnhem; er kan meer dan je denkt.

Daarom uitvaartverzorger Johan Uitvaartzorg

Het is geen gemakkelijke opgave om een uitvaart te regelen. U wilt er alles aan doen om de laatste wensen van uw naaste te respecteren en hem of haar een waardig afscheid te geven. Johan Uitvaartzorg helpt u hierbij. Ik zal ervoor zorgen dat alles verloopt zoals gewenst. Zo kunnen we samen een waardevolle en persoonlijke uitvaart in Arnhem verzorgen. Verder bied ik u:

 • Unieke buitenlocaties
 • 24/7 bereikbaar
 • Complete ontzorging
 • Altijd transparant
 • Geen tijdsdruk
 • Persoonlijke en betrokken benadering
 • Uitvaart geheel op maat en naar uw wens

Ik sta voor u klaar!

Kan ik u helpen met de crematie in van uw naaste in Arnhem? U kunt mij dag en nacht bereiken via het telefoonnummer 06-10122205. Ik maak graag een afspraak bij u thuis om uw wensen te bespreken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze mailen naar info@johanuitvaartzorg.nl. Binnen 12 uur heeft u van mij antwoord op uw vragen.