Crematie in Renkum

  • Unieke buitenlocaties
  • 24/7 bereikbaar
  • Complete ontzorging
  • Altijd transparant
  • Geen tijdsdruk
  • Persoonlijke en betrokken benadering
  • Uitvaart geheel op maat en naar uw wens

Uitvaart in Renkum

Het regelen van een crematie in Renkum is wel het laatste waar u aan wilt denken bij een overlijden. U kunt het uzelf veel makkelijker maken door de hulp van Johan Uitvaartzorg in te schakelen. Ik bied meerdere mogelijkheden aan, waarbij ik rekening houd met uw budget. Zo zorgt u ervoor dat de overledene een waardig afscheid krijgt. Wilt u eerst meer informatie over mij of over mij als uitvaartverzorger? Bekijk de pagina ‘Over Johan‘.

Hoe help ik u met het verzorgen van de crematie in Renkum?

Ik kan u op meerdere manieren helpen met het regelen van een crematie in Renkum. U hoeft alleen maar het pakket te kiezen dat bij uw wensen aansluit. Voor een prijs vanaf €3700,- kan ik een volledige crematie met afscheidsplechtigheid regelen. Ik neem u dan al het werk uit handen. Heeft u een beperkt budget? Dan is het voordeligste pakket vanaf €1100,- de juiste keuze. Hierbij zult u zelf een aantal zaken moeten regelen, waardoor de prijs lager ligt. Ook mag u diensten toevoegen tegen een meerprijs. Zelf kiest u een crematorium in de buurt uit. U kunt kiezen voor het crematorium Moscowa te Arnhem, het crematorium Jonkerbos te Nijmegen of het crematorium in Dieren. Kijkt u gerust eens naar de prijzen van deze crematoria.

U mag altijd contact opnemen over de crematie in Renkum

Neemt u gerust contact met mij op als een dierbare is overleden. U mag altijd bellen, ook midden in de nacht. Mijn telefoonnummer is 06-10122205. We kunnen dan direct een afspraak maken bij u thuis om de crematie in Renkum gaan bespreken. Heeft u vragen over de crematie? Stuurt u dan een mail naar info@johanuitvaartzorg.nl. Ik beantwoord de mail altijd binnen 12 uur.