Johan Uitvaartzorg

Iedere uitvaart is maatwerk

 Johan Uitvaartzorg verzorgt voor u de complete uitvaart op maat.

Ook als u ergens anders (natura) verzekerd bent. 

Wanneer een dierbare overlijdt kan het zijn alsof de wereld voor u even stil staat. Op hetzelfde moment moet er ineens wel veel geregeld worden, waaronder een uitvaart en een waardig afscheid van uw dierbare. Tijdens een moeilijke periode in uw leven neem ik graag die zorg uit handen en kan ik u op persoonlijke en passende wijze adviseren. Uw wensen staan daarbij altijd centraal. 

Graag denk ik als uw adviseur mee over de mogelijkheden passend bij uw wensen en het beschikbare budget. Hiervoor heb ik een uitvaartpakket samengesteld voor een "Stille crematie" voor €2500.-. Dit na aanleiding van mijn ervaring en gesprekken met nabestaanden. Zie voor meer informatie in het menu  "Pakketten".

 

Johan Uitvaartzorg bemiddeld ook voor u

                                                                      Wilt u het zelf regelen?

Steeds meer mensen beslissen om de uitvaart zelf te regelen, ook daarin kan Johan Uitvaartzorg bemiddelen, zo kunt u apart de diensten afnemen voor de verzorging of transsport overledenen door Brenda Tijsen  https://www.veluwezoom-uitvaartverzorging.nl/Diensten. Zie voor meer informatie en de kosten in het menu "Diensten"

Maar ook kunt u, zonder tussenkomst van een uitvaartondernemer, de grafkist zelf bestellen via de website  https://www.funeris.nl Zie voor meer informatie in het menu  "Funeris kisten"


 Kennismaking met Johan Uitvaartzorg

 Vrijblijvend gesprek

Wanneer u geïnteresseerd bent om de wensen voor uw uitvaart te bespreken, dan kunt u vrijblijvend een persoonlijk gesprek bij u thuis aanvragen, bel dan naar telefoonnummer 06-10122205 om een afspraak te maken. Of stuur een email naar info@johanuitvaartzorg.nl

Johan Uitvaartzorg is hoofdzakelijk actief in de plaatsen: Arnhem en de omliggende gemeentes: Doorwerth, Oosterbeek, Renkum, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort, Doesburg. Maar op aanvraag ook in de rest van Nederland. 

Ook als u verzekerd bent bij Avunea, Dela, Monuta en/of Yarden, kan ik u van dienst zijn.      Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die ik u in dat geval kan bieden.