Johan Uitvaartzorg

Iedere uitvaart is maatwerk

Uitvaartpakket

Bij Johan Uitvaartzorg heeft u de keuze uit uitvaartpakketten in verschillende prijsklassen waarmee u meteen duidelijkheid heeft over de totaalprijs van de uitvaart. Maar alles is naar wens aan te passen, het blijft de wens van u hoe de vormgeving voor de plechtigheid vorm gegeven wordt.


"Stille" crematie €2500.00

Voor een eenvoudige uitvaartplechtigheid met aansluitend een "stille" crematie heb ik het volgende uitvaartpakket samengesteld:

 • Persoonlijke begeleiding
 • Verzorging
 • Basiskist
 • Overbrengen voor opbaren
 • alle formaliteiten
 • Crematie met koffietafel (zonder plechtigheid)
 • Online condoleren

Wat houdt dit in:

Persoonlijke begeleiding door Johan, dit betekent vormgeven en uitvoeren uitvaart, conform afspraken. Vastleggen van afspraken in een overeenkomst met offerte. Verzorgen van de nodige wettelijke activiteiten, formaliteiten van crematorium te Heteren en derden, zoals leveranciers van producten en diensten.  Dit betekent: 

Door ons wordt de overledene verzorgd en aangekleed. De overledene wordt in een eenvoudige kist* gelegd en daarna overgebracht naar het uitvaartcentrum voor de opbaring. 

Bij het gemeentehuis zal ik de nodige documenten ophalen voor "Verlof tot cremeren" en "Uittreksel uit het overlijdensakte". 

Op de dag van het afscheid, wordt de kist overgebracht naar crematorium te Heteren**, met aanwezigheid van maximaal 25 familieleden voor een "stille crematie". Dit betekent dat de kist wordt overgebracht van het uitvaartcentrum naar crematorium Heteren. Hier zal geen plechtigheid meer gegeven worden.  Maar men kan in de aula van het crematorium in huiselijke sfeer gebruik maken van koffie en thee en in alle rust afscheid nemen en misschien een woord spreken. Hiervoor wordt anderhalf uur gereserveerd voor het afscheid.

Na de wettelijke 4 weken wordt de urn door mij persoonlijk opgehaald. U ontvangt uit mijn hand de verstrooiingskoker van uw dierbare in uw tijd in ontvangst.

Online kan men op de gedachtenispagina een virtuele kaars laten branden, condoleren of bloemen bestellen die geleverd worden bij het rouwcentrum.  

 

*= kisten die aangeboden worden bij de uitvaartpakketten "stille crematie":

Een printfolie kist van geperst hout met 4 gebogen handgrepen in eikenprint en steigerhout. De bekleding is ongebleekt katoen met koord aan de rand. 

Zie voor meer modellen en de prijzen op  http://funeris.nl

 

 

Waarom crematorium te Heteren:   http://finevita.nl

**= de reden dat de overledene overgebracht wordt naar het crematorium Heteren is omdat een crematie hier €795.00 kost (inclusief asbestemming), op een tijdstip van uw keuze. Dit kan doordeweeks zijn maar ook in het weekend en s'avonds, inclusief koffie en thee voor maximaal 25 personen, anderhalf uur afscheid (zonder plechtigheid)

Wenst u niet aanwezig te zijn bij de invoer, ontvangt u een korting van €300.00

Extra:

Het is altijd mogelijk extra diensten en/of producten toe te voegen tegen een meerprijs. Zoals de mogelijkheid aanwezig te zijn bij de invoer, rouwkaarten, bloemen, etc. Maar u kunt ook om kosten te besparen veel zelf doen. 

Voor het Incasseren polissen via de "Akte van Cessie", vragen wij €129,00


   Uitvaart op Maat

  Kiest u ervoor om de uitvaart op maat te laten samenstellen?
  Johan Uitvaartzorg geeft u advies en begeleiding bij de voorbereiding en samenstelling van de complete uitvaart. Daarnaast worden de noodzakelijke formaliteiten zoals aangifte van overlijden en afspraken met crematorium of begraafplaats voor u geregeld. De uitvaartplechtigheid zelf wordt in dit geval volledig door u in eigen beheer geregeld en ingevuld. Dat geldt dus voor zaken als onder andere de ontvangst van de gasten, het draaiboek van de plechtigheid, de leiding van de plechtigheid, de toespraken en het verzorgen van muziek. Voor een meerprijs kan Johan Uitvaartzorg indien u dat wenst (een deel van) deze taken op zich nemen. 
  Johan Uitvaartzorg adviseert u graag over de mogelijkheden waarop u binnen het voor u beschikbare budget op passende wijze afscheid van de overledene kunt nemen. In een overzichtelijke offerte staan alle prijzen voorgedrukt, zodat u transparant de prijsopbouw van te voren ziet. Wanneer duidelijk is wat uw persoonlijke wensen zijn ontvangt u binnen 24 uur een begroting van de te verwachten kosten van de uitvaart.

 

 

  Op deze voorlopige kostenopgave voor 2019 zijn de Algemene Voorwaarden van Johan Uitvaartzorg van toepassing, behoudens zover uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Door ondertekening van deze kostenopgave verklaart opdrachtgever tevens een exemplaar van deze Algemene Voorwaarden van Johan Uitvaartzorg te hebben ontvangen. Daarnaast geeft u door ondertekening van deze kostenopgave toestemming dat de persoonlijke gegevens van u als opdrachtgever en de overledene, strikt gebruikt worden voor de verwerking van de uitvaart. In verband met de wet (AVG) Algemene verordening gegevensbescherming. En dat uw gegevens bewaard blijven tot  1 jaar na de uitvaartplechtigheid, of wanneer dit uitdrukkelijk anders is afgesproken.