Johan Uitvaartzorg

Iedere uitvaart is maatwerk
Reviews

Hieronder ziet u in een persoonlijk bericht. Deze zijn zonder tussenkomst van de uitvaartondernemer door hen zelfstandig geplaatst en is het niet mogelijk onderstaande berichten tekstueel aan te passen:

32 berichten op 4 pagina's
Frits Simon
05-10-18 16:12:26
Ik kwam bij toeval bij Johan Uitvaartzorg terecht bij het overlijden van mijn echtgenote.
Een gouden greep!

Wat een medeleven, menselijke warmte en wat een uitmuntende verzorging!

In zo’n moeilijke tijd is dat hetgeen je dan nodig hebt.
Hulde en zeer aanbevelenswaardig.
Sinja Peters
22-08-18 17:03:32
Lieve Johan en Brenda,

Bij deze willen wij jullie heel hartelijk danken voor de liefdevolle zorgen. Vanaf het eerste moment hebben jullie ons met raad en daad bijgestaan en alle hulp geboden voor de verzorging van de uitvaart van mijn man en onze vader Henk. Het is hartverwarmend hoe jullie met ons omgingen tijdens deze hele moeilijke tijd. Alles was zeer goed en met liefde verzorgt. We kregen zelf alle ruimte om alles naar onze wens te regelen en we mochten bij alles wat jullie deden bij zijn. Het was een zware maar zeer mooie tijd. Met verdriet, maar soms ook met een lach. Wij zijn blij dat jullie deel uitmaakten van deze tijd.

Een liefdevolle en warme uitvaartzorg. Ga zo door!

Vele lieve groeten,
Sinja,
Remco en Cynara,
Dennis.
Elly de K
25-06-18 12:28:07
Direct na het eerste telefoontje met Johan, voelden we ons vertrouwd en gesteund na het overlijden van onze vader en partner. Johan is een man met bijzonder veel mensenkennis. Hij voelt precies aan wat er nodig in het hele proces rondom de uitvaart. Niet alleen het praktische gedeelte, maar zeker ook het emotionele gedeelte. Er was ruimte voor ons verdriet, maar ook humor op zijn tijd. Prachtig ook hoe Johan de kinderen op geheel ontspannen wijze in het proces wist te betrekken. Johan was oprecht betrokken en we voelden ons enorm gesteund. Samen met Johan hebben we uitvaart op geheel eigen wijze kunnen vormgeven.
Johan, ontzettend bedankt voor het regelen, ontzorgen, je steun, betrokkenheid en toeverlaat. Hoe verdrietig ook, we kijken terug op een heel mooi afscheid van onze vader en partner.
wilma van den heuvel de jonge
14-05-18 15:20:58
Telefoon:
06-10122205
Ik ben dag en nacht persoonlijk bereikbaar
Uw vragen zal ik binnen 12-uur beantwoorden
-
rechtsbovenaan info van Johan en 100% zeker waar.
dag en nacht zonder bezwaar
antwoorden zeer zeker binnen de 12 uur
-
een topman
een grote steun
helaas te veel gezien in korte tijd, maar oo wat heb je alles goed geregeld.
je bent een topgozer.
-
Berend Tiemersma
14-05-18 10:22:21
Dynamisch, oog voor detail en gevoel voor mensen

Na het overlijden van mijn moeder was ik met mijn vader de laatste van de familie. We belden elke dag en hadden veel steun aan elkaar. We hebben in een vroeg stadium besproken wat er op mij af zou komen als ik alleen achter zou blijven. Maar toen het eenmaal zover was bleek de klap veel groter dan verwacht. Als verlies- en rouwcoach ben ik gewend anderen te helpen, maar toen het mezelf betrof rees de vraag: “Wie is er nu voor mij?”

Johan Verhofstadt heeft mij bijgestaan vanaf het moment dat mijn vader naar een hospice zou gaan. Johan is een innemende, dynamische persoonlijkheid. De passie voor zijn werk heeft hij gevonden in het scheppen van verbondenheid tussen mensen die allen iets gemeenschappelijk hebben: de uitvaart. We hebben samen de uitvaartwensen doorgenomen en een plan gemaakt voor een offerte. Johan is begripvol, creatief en zeer prijsbewust. Gespecialiseerd in uitvaarten voor mensen die geen familie meer hebben, toont hij veel persoonlijke aandacht voor je situatie met raad en daad.

Mijn vader overleed uiteindelijk toch vrij onverwacht. Het was rond middernacht en gelukkig was ik op dat moment bij hem. Gelet op de grote afstand ving Johan mij telefonisch op zoals we dat hadden besproken en zette direct in gang wat hij had voorbereid. In de dagen daarop heeft hij mij persoonlijk begeleid en mij van zorgelijke gedachten afgeleid. Met een opmerkelijk oog voor detail werd alles georganiseerd vanaf het moment dat hij in het hospice verscheen. De hartelijke, warme sfeer die hij meebracht heeft belangrijk bijgedragen aan het harmonische verloop vanaf de uitgeleide tot na de crematie. Ondanks zijn drukke agenda heeft hij sindsdien regelmatig de vinger aan de pols gehouden.

Johan Verhofstadt heeft het in zich om wat zwaarmoedig stemt in een ander licht te plaatsen. Met sympathie, aandacht en gepaste humor weet hij mensen te verbinden en een harmonische sfeer te scheppen. Hij is een perfecte organisator die niets ontgaat.

Groet,
Berend
Eric Leroi
01-05-18 08:28:34
Johan,
In de afgelopen periode hebben we als familie afscheid moeten nemen van Ria, de zus van mijn vader en van Jet, mijn moeder.
Door een toeval had Els in de week van het overlijden van Ria gezien, dat er op de Hoflaan een Memorarium was en dat daar ook mogelijkheden waren om het afscheid te organiseren. We wisten dat Ria snel zou overlijden en zijn toen maar eens gaan kijken. De hartelijke ontvangst en het feit dat we zelf konden bepalen hoe we alles wilden regelen, was voor ons direct reden om te zeggen dat we het afscheid van Ria in het Memorarium zouden doen.
Het werd een prachtig afscheid. Niet alleen omdat we het allemaal zelf konden organiseren, maar ook omdat jij je zonder jezelf op te dringen als een soort extra familielid opstelde. Dat gaf iedereen een goed en vertrouwd gevoel.
Voor ons dus des temeer een reden om ook het afscheid van Jet in het Memorarium te houden. Ook toen werd het weer een mooi afscheid met dezelfde positieve ervaringen, terwijl het toch een heel andere uitvaart was. Het zijn vaak de details die het langste blijven hangen. We zijn je daar dan ook heel dankbaar voor.
We weten dat de eigenaar van het Memorarium eigenlijk iets anders wil met het gebouw. Zonde. Deze plek moet juist de huidige functie behouden. Niet omdat het een oude kerk is, maar omdat het juist in deze tijd een prachtig alternatief is voor de standaard uitvaartfabrieken.

Groet,
Els Keurentjes en Eric Leroi
Frits Simon
30-04-18 20:59:04
Op 20 maart j.l. ovreleed mijn geliefde echtgenote op de veel te vroege leeftijd van 68 jaar. Ik heb Johan de zorg voor de uitvaart toevertrouwd en ik ben getroffen door de liefdevolle, empatische wijze waarop hij met deze zaak is omgegaan.
Perfect verzorgd, alles regelend, maar steeds op de achtergrond aanwezig.
Een betere keuze in deze voor mij zo verdrietige omstandigheid had ik mij niet kunnen wenzen.
Bedankt Johan!
Natascha Blom
30-04-18 19:06:10
Ook namens mijn kinderen mike en dave en namens mathieu lam ben jij een liefde vol persoon gr mike dave mathieu
Natascha Blom
30-04-18 18:16:38
Lieve johan en brenda
Ik heb jullie leren kennen via nicole wat ben jij een geweldig persoon wij hebben jou gebeld ivm het overlijden van mijn vader niks was je te veel alles kon alles mocht zo lief was jij een ontzettende warme persoonlijkheid waar ik zeker in de toekomst nog vele crematies en begravenissen laat verzorgen johan voorhofstad dank voor jullie lieve zorg voor altijd in ons hart gesloten en ik denk dat ik niet alleen voor mijzelf spreek maar denk ook namens mijn zus en moeder
Angelica Blom
30-04-18 17:52:55
Lieve Johan,
Op 18 sept 2018 leerde wij jou kennen als een geweldige lief warm persoon .
Die ons door moeilijke dagen heen heeft geholpen bij het overlijden van onze vader.
Mee denken met de wensen die wij hadden .
Overal nam jij de tijd voor.
Hier kan geen andere uitvaart onderneming tegen op.
Nog maals bedankt voor alle goede zorgen maar zeker ook de nazorg
Ronny Angelica
Tonen: 5  10   20