Johan Uitvaartzorg

Iedere uitvaart is maatwerk
Reviews

Hieronder ziet u in een persoonlijk bericht. Deze zijn zonder tussenkomst van de uitvaartondernemer door hen zelfstandig geplaatst en is het niet mogelijk onderstaande berichten tekstueel aan te passen:

32 berichten op 7 pagina's
Eric Leroi
01-05-18 08:28:34
Johan,
In de afgelopen periode hebben we als familie afscheid moeten nemen van Ria, de zus van mijn vader en van Jet, mijn moeder.
Door een toeval had Els in de week van het overlijden van Ria gezien, dat er op de Hoflaan een Memorarium was en dat daar ook mogelijkheden waren om het afscheid te organiseren. We wisten dat Ria snel zou overlijden en zijn toen maar eens gaan kijken. De hartelijke ontvangst en het feit dat we zelf konden bepalen hoe we alles wilden regelen, was voor ons direct reden om te zeggen dat we het afscheid van Ria in het Memorarium zouden doen.
Het werd een prachtig afscheid. Niet alleen omdat we het allemaal zelf konden organiseren, maar ook omdat jij je zonder jezelf op te dringen als een soort extra familielid opstelde. Dat gaf iedereen een goed en vertrouwd gevoel.
Voor ons dus des temeer een reden om ook het afscheid van Jet in het Memorarium te houden. Ook toen werd het weer een mooi afscheid met dezelfde positieve ervaringen, terwijl het toch een heel andere uitvaart was. Het zijn vaak de details die het langste blijven hangen. We zijn je daar dan ook heel dankbaar voor.
We weten dat de eigenaar van het Memorarium eigenlijk iets anders wil met het gebouw. Zonde. Deze plek moet juist de huidige functie behouden. Niet omdat het een oude kerk is, maar omdat het juist in deze tijd een prachtig alternatief is voor de standaard uitvaartfabrieken.

Groet,
Els Keurentjes en Eric Leroi
Frits Simon
30-04-18 20:59:04
Op 20 maart j.l. ovreleed mijn geliefde echtgenote op de veel te vroege leeftijd van 68 jaar. Ik heb Johan de zorg voor de uitvaart toevertrouwd en ik ben getroffen door de liefdevolle, empatische wijze waarop hij met deze zaak is omgegaan.
Perfect verzorgd, alles regelend, maar steeds op de achtergrond aanwezig.
Een betere keuze in deze voor mij zo verdrietige omstandigheid had ik mij niet kunnen wenzen.
Bedankt Johan!
Natascha Blom
30-04-18 19:06:10
Ook namens mijn kinderen mike en dave en namens mathieu lam ben jij een liefde vol persoon gr mike dave mathieu
Natascha Blom
30-04-18 18:16:38
Lieve johan en brenda
Ik heb jullie leren kennen via nicole wat ben jij een geweldig persoon wij hebben jou gebeld ivm het overlijden van mijn vader niks was je te veel alles kon alles mocht zo lief was jij een ontzettende warme persoonlijkheid waar ik zeker in de toekomst nog vele crematies en begravenissen laat verzorgen johan voorhofstad dank voor jullie lieve zorg voor altijd in ons hart gesloten en ik denk dat ik niet alleen voor mijzelf spreek maar denk ook namens mijn zus en moeder
Angelica Blom
30-04-18 17:52:55
Lieve Johan,
Op 18 sept 2018 leerde wij jou kennen als een geweldige lief warm persoon .
Die ons door moeilijke dagen heen heeft geholpen bij het overlijden van onze vader.
Mee denken met de wensen die wij hadden .
Overal nam jij de tijd voor.
Hier kan geen andere uitvaart onderneming tegen op.
Nog maals bedankt voor alle goede zorgen maar zeker ook de nazorg
Ronny Angelica
Tonen: 5  10   20