Johan Uitvaartzorg

Iedere uitvaart is maatwerk
Reviews

Hieronder ziet u in een persoonlijk bericht. Deze zijn zonder tussenkomst van de uitvaartondernemer door hen zelfstandig geplaatst en is het niet mogelijk onderstaande berichten tekstueel aan te passen:

32 berichten op 2 pagina's
Frits Simon
05-10-18 16:12:26
Ik kwam bij toeval bij Johan Uitvaartzorg terecht bij het overlijden van mijn echtgenote.
Een gouden greep!

Wat een medeleven, menselijke warmte en wat een uitmuntende verzorging!

In zo’n moeilijke tijd is dat hetgeen je dan nodig hebt.
Hulde en zeer aanbevelenswaardig.
Sinja Peters
22-08-18 17:03:32
Lieve Johan en Brenda,

Bij deze willen wij jullie heel hartelijk danken voor de liefdevolle zorgen. Vanaf het eerste moment hebben jullie ons met raad en daad bijgestaan en alle hulp geboden voor de verzorging van de uitvaart van mijn man en onze vader Henk. Het is hartverwarmend hoe jullie met ons omgingen tijdens deze hele moeilijke tijd. Alles was zeer goed en met liefde verzorgt. We kregen zelf alle ruimte om alles naar onze wens te regelen en we mochten bij alles wat jullie deden bij zijn. Het was een zware maar zeer mooie tijd. Met verdriet, maar soms ook met een lach. Wij zijn blij dat jullie deel uitmaakten van deze tijd.

Een liefdevolle en warme uitvaartzorg. Ga zo door!

Vele lieve groeten,
Sinja,
Remco en Cynara,
Dennis.
Elly de K
25-06-18 12:28:07
Direct na het eerste telefoontje met Johan, voelden we ons vertrouwd en gesteund na het overlijden van onze vader en partner. Johan is een man met bijzonder veel mensenkennis. Hij voelt precies aan wat er nodig in het hele proces rondom de uitvaart. Niet alleen het praktische gedeelte, maar zeker ook het emotionele gedeelte. Er was ruimte voor ons verdriet, maar ook humor op zijn tijd. Prachtig ook hoe Johan de kinderen op geheel ontspannen wijze in het proces wist te betrekken. Johan was oprecht betrokken en we voelden ons enorm gesteund. Samen met Johan hebben we uitvaart op geheel eigen wijze kunnen vormgeven.
Johan, ontzettend bedankt voor het regelen, ontzorgen, je steun, betrokkenheid en toeverlaat. Hoe verdrietig ook, we kijken terug op een heel mooi afscheid van onze vader en partner.
wilma van den heuvel de jonge
14-05-18 15:20:58
Telefoon:
06-10122205
Ik ben dag en nacht persoonlijk bereikbaar
Uw vragen zal ik binnen 12-uur beantwoorden
-
rechtsbovenaan info van Johan en 100% zeker waar.
dag en nacht zonder bezwaar
antwoorden zeer zeker binnen de 12 uur
-
een topman
een grote steun
helaas te veel gezien in korte tijd, maar oo wat heb je alles goed geregeld.
je bent een topgozer.
-
Berend Tiemersma
14-05-18 10:22:21
Dynamisch, oog voor detail en gevoel voor mensen

Na het overlijden van mijn moeder was ik met mijn vader de laatste van de familie. We belden elke dag en hadden veel steun aan elkaar. We hebben in een vroeg stadium besproken wat er op mij af zou komen als ik alleen achter zou blijven. Maar toen het eenmaal zover was bleek de klap veel groter dan verwacht. Als verlies- en rouwcoach ben ik gewend anderen te helpen, maar toen het mezelf betrof rees de vraag: “Wie is er nu voor mij?”

Johan Verhofstadt heeft mij bijgestaan vanaf het moment dat mijn vader naar een hospice zou gaan. Johan is een innemende, dynamische persoonlijkheid. De passie voor zijn werk heeft hij gevonden in het scheppen van verbondenheid tussen mensen die allen iets gemeenschappelijk hebben: de uitvaart. We hebben samen de uitvaartwensen doorgenomen en een plan gemaakt voor een offerte. Johan is begripvol, creatief en zeer prijsbewust. Gespecialiseerd in uitvaarten voor mensen die geen familie meer hebben, toont hij veel persoonlijke aandacht voor je situatie met raad en daad.

Mijn vader overleed uiteindelijk toch vrij onverwacht. Het was rond middernacht en gelukkig was ik op dat moment bij hem. Gelet op de grote afstand ving Johan mij telefonisch op zoals we dat hadden besproken en zette direct in gang wat hij had voorbereid. In de dagen daarop heeft hij mij persoonlijk begeleid en mij van zorgelijke gedachten afgeleid. Met een opmerkelijk oog voor detail werd alles georganiseerd vanaf het moment dat hij in het hospice verscheen. De hartelijke, warme sfeer die hij meebracht heeft belangrijk bijgedragen aan het harmonische verloop vanaf de uitgeleide tot na de crematie. Ondanks zijn drukke agenda heeft hij sindsdien regelmatig de vinger aan de pols gehouden.

Johan Verhofstadt heeft het in zich om wat zwaarmoedig stemt in een ander licht te plaatsen. Met sympathie, aandacht en gepaste humor weet hij mensen te verbinden en een harmonische sfeer te scheppen. Hij is een perfecte organisator die niets ontgaat.

Groet,
Berend
Eric Leroi
01-05-18 08:28:34
Johan,
In de afgelopen periode hebben we als familie afscheid moeten nemen van Ria, de zus van mijn vader en van Jet, mijn moeder.
Door een toeval had Els in de week van het overlijden van Ria gezien, dat er op de Hoflaan een Memorarium was en dat daar ook mogelijkheden waren om het afscheid te organiseren. We wisten dat Ria snel zou overlijden en zijn toen maar eens gaan kijken. De hartelijke ontvangst en het feit dat we zelf konden bepalen hoe we alles wilden regelen, was voor ons direct reden om te zeggen dat we het afscheid van Ria in het Memorarium zouden doen.
Het werd een prachtig afscheid. Niet alleen omdat we het allemaal zelf konden organiseren, maar ook omdat jij je zonder jezelf op te dringen als een soort extra familielid opstelde. Dat gaf iedereen een goed en vertrouwd gevoel.
Voor ons dus des temeer een reden om ook het afscheid van Jet in het Memorarium te houden. Ook toen werd het weer een mooi afscheid met dezelfde positieve ervaringen, terwijl het toch een heel andere uitvaart was. Het zijn vaak de details die het langste blijven hangen. We zijn je daar dan ook heel dankbaar voor.
We weten dat de eigenaar van het Memorarium eigenlijk iets anders wil met het gebouw. Zonde. Deze plek moet juist de huidige functie behouden. Niet omdat het een oude kerk is, maar omdat het juist in deze tijd een prachtig alternatief is voor de standaard uitvaartfabrieken.

Groet,
Els Keurentjes en Eric Leroi
Frits Simon
30-04-18 20:59:04
Op 20 maart j.l. ovreleed mijn geliefde echtgenote op de veel te vroege leeftijd van 68 jaar. Ik heb Johan de zorg voor de uitvaart toevertrouwd en ik ben getroffen door de liefdevolle, empatische wijze waarop hij met deze zaak is omgegaan.
Perfect verzorgd, alles regelend, maar steeds op de achtergrond aanwezig.
Een betere keuze in deze voor mij zo verdrietige omstandigheid had ik mij niet kunnen wenzen.
Bedankt Johan!
Natascha Blom
30-04-18 19:06:10
Ook namens mijn kinderen mike en dave en namens mathieu lam ben jij een liefde vol persoon gr mike dave mathieu
Natascha Blom
30-04-18 18:16:38
Lieve johan en brenda
Ik heb jullie leren kennen via nicole wat ben jij een geweldig persoon wij hebben jou gebeld ivm het overlijden van mijn vader niks was je te veel alles kon alles mocht zo lief was jij een ontzettende warme persoonlijkheid waar ik zeker in de toekomst nog vele crematies en begravenissen laat verzorgen johan voorhofstad dank voor jullie lieve zorg voor altijd in ons hart gesloten en ik denk dat ik niet alleen voor mijzelf spreek maar denk ook namens mijn zus en moeder
Angelica Blom
30-04-18 17:52:55
Lieve Johan,
Op 18 sept 2018 leerde wij jou kennen als een geweldige lief warm persoon .
Die ons door moeilijke dagen heen heeft geholpen bij het overlijden van onze vader.
Mee denken met de wensen die wij hadden .
Overal nam jij de tijd voor.
Hier kan geen andere uitvaart onderneming tegen op.
Nog maals bedankt voor alle goede zorgen maar zeker ook de nazorg
Ronny Angelica
Maaike Baars
22-01-18 12:21:06
Lieve Johan,

Wat heb je weer goed voor ons gezorgd in voorbereiding naar en tijdens de uitvaart van mijn vader Piet Baars. Als iemand je met zoveel zorg en liefde bijstaat in een hele moeilijke fase, is dit een erg grote troost. Je denkt mee, neemt zorgen uit handen en ontzorgd. We hebben er mede dankzij jou een prachtig en indrukwekkend afscheid van gemaakt. Waar de hele familie - ondanks het verdriet - met een heel warm gevoel op terug kan kijken. Ik weet dat (ook omdat we al eerder afscheid van mijn moeder hebben moeten nemen) dat dit naar de toekomst toe heel waardevol is.

Dus heel erg bedankt Johan! Maaike Baars
Trijnie Dijkema
30-11-17 20:11:54
Lieve Johan, Heel heel hartelijk dank voor zeer fijne en zorgzame zorg die jij besteed hebt aan me moeder/ oma. Dank je voor steun die je ons ook hebt gegeven, Zal zeker het aan iedereen aanbevelen ,om zo,n afscheid te hebben van je dierbare zo als jij dat doet.

Heel veel liefs van Trijnie en Ray.
Fam van Eerden
10-10-17 10:17:24
Lieve Johan, Wat een prachtige plek heb je gecreëerd in het Memorarium. en wát heeft dit ons geholpen in het afscheid nemen. Alsof het onze eigen huiskamer was. Alles mag en alles kan, met de sleutel konden wij wanneer we wilden naar Jannie toe. Jij dacht aan alles en gaf ons alle tijd en ruimte.Ik kan het iedereen aanbevelen op zo'n persoonlijke warme manier afscheid te nemen van een dierbare. Johan je bent een enorme kei!!
Liefs Neeltje, Dennis en René
Dory Blom
25-09-17 12:02:21
Johan je heb het zo mooi verzorgd de herdenkingsdienst voor Wil Blom het geef ons een fijn gevoel. Ook het laatste stuk in Leusden was voor ons mooi en de mensen die erbij waren vonden het waardig.
Miranda Scholten
18-09-17 19:45:05
Ik wil je nog eens extra bedanken, niet alleen voor de uitvaart van mijn vader jan Scholten en het meedenken wat je gedaan hebt. Maar ook voor je steun en zorg die ik/wij hebben mogen ontvangen van jou. En natuurlijk voor de "inderdaad" geleidende kaartjes voor Vitesse.

Met lieve groet,
Miranda
Frans Mientjes
05-08-17 12:48:17
Dag Johan,

Eerst wil ik jou laten weten dat de familie en ook de overige aanwezigen bij de uitvaartdienst van broer Dick Mientjes vol lof waren over manier waarop de dienst door jou was aangekleed en de prettige sfeer die werd ervaren om heel het gebeuren.

Met vriendelijke groeten,
Frans Mientjes
Thera Vlemings-Beks
05-08-17 12:46:19
Beste Johan,

Alles is naar onze wens verlopen, er zijn geen bijzonderheden.
Je hebt alles perfect geregeld en duidelijk en vergeet niks.
Wij waren super blij met jou niet te vergeten.

Fijne warme mensen om ons heen, dat geeft rust.
Ook heel prettig hoe jullie de kleintjes erbij deden betrekken.

Johan, nogmaals bedankt voor alles en succes verder.

Gr Thera en zeker ook n bedankje van Rien.
R. de Joode
21-06-17 17:52:45
Beste Johan,
mijn complimenten hoe je de uitvaartplechtigheid van de heer Freriks leidt op zaterdag 17 juni, zo warm, zo meelevend, je geeft mensen een schouder een aai en ze kunnen weer even.
Je vraagt hoe het gaat, wat fijn om jou van zo dicht bij mee te mogen maken. Klasse met een grote K (en dit is echt gemeend en niet om de slijmen). Zo zit deze echte stugge Veluwenaar niet in elkaar.
Mevrouw B. Ratering Bolder
30-05-17 10:57:28
Wij waren als familie heel blij met Johan.
Beter hadden we niet kunnen treffen.

Het Memorarium Gelderland is prachtig ingericht, goed bereikbaar, met een fijne en rustige sfeer. De ligging is apart, want het Memorarium ligt midden in de volkswijk Klarendal. Een hele leuke en levendige buurt
Sytske Bierma Sytske Bierma
24-05-17 19:49:27
Vanochtend een inspirerend netwerkontbijt ( wat uitliep tot tegen twee uur!) genoten bij Johan Verhofstadt, uitvaartondernemer. Johan weet mensen aan elkaar te verbinden, hij is een uitmuntende gastheer.
Warme groet,
Sytske Bierma
Tonen: 5  10   20