Johan Uitvaartzorg

Iedere uitvaart is maatwerk
Reviews

Hieronder ziet u in een persoonlijk bericht. Deze zijn zonder tussenkomst van de uitvaartondernemer door hen zelfstandig geplaatst en is het niet mogelijk onderstaande berichten tekstueel aan te passen:

32 berichten op 7 pagina's
Frits Simon
05-10-18 16:12:26
Ik kwam bij toeval bij Johan Uitvaartzorg terecht bij het overlijden van mijn echtgenote.
Een gouden greep!

Wat een medeleven, menselijke warmte en wat een uitmuntende verzorging!

In zo’n moeilijke tijd is dat hetgeen je dan nodig hebt.
Hulde en zeer aanbevelenswaardig.
Sinja Peters
22-08-18 17:03:32
Lieve Johan en Brenda,

Bij deze willen wij jullie heel hartelijk danken voor de liefdevolle zorgen. Vanaf het eerste moment hebben jullie ons met raad en daad bijgestaan en alle hulp geboden voor de verzorging van de uitvaart van mijn man en onze vader Henk. Het is hartverwarmend hoe jullie met ons omgingen tijdens deze hele moeilijke tijd. Alles was zeer goed en met liefde verzorgt. We kregen zelf alle ruimte om alles naar onze wens te regelen en we mochten bij alles wat jullie deden bij zijn. Het was een zware maar zeer mooie tijd. Met verdriet, maar soms ook met een lach. Wij zijn blij dat jullie deel uitmaakten van deze tijd.

Een liefdevolle en warme uitvaartzorg. Ga zo door!

Vele lieve groeten,
Sinja,
Remco en Cynara,
Dennis.
Elly de K
25-06-18 12:28:07
Direct na het eerste telefoontje met Johan, voelden we ons vertrouwd en gesteund na het overlijden van onze vader en partner. Johan is een man met bijzonder veel mensenkennis. Hij voelt precies aan wat er nodig in het hele proces rondom de uitvaart. Niet alleen het praktische gedeelte, maar zeker ook het emotionele gedeelte. Er was ruimte voor ons verdriet, maar ook humor op zijn tijd. Prachtig ook hoe Johan de kinderen op geheel ontspannen wijze in het proces wist te betrekken. Johan was oprecht betrokken en we voelden ons enorm gesteund. Samen met Johan hebben we uitvaart op geheel eigen wijze kunnen vormgeven.
Johan, ontzettend bedankt voor het regelen, ontzorgen, je steun, betrokkenheid en toeverlaat. Hoe verdrietig ook, we kijken terug op een heel mooi afscheid van onze vader en partner.
wilma van den heuvel de jonge
14-05-18 15:20:58
Telefoon:
06-10122205
Ik ben dag en nacht persoonlijk bereikbaar
Uw vragen zal ik binnen 12-uur beantwoorden
-
rechtsbovenaan info van Johan en 100% zeker waar.
dag en nacht zonder bezwaar
antwoorden zeer zeker binnen de 12 uur
-
een topman
een grote steun
helaas te veel gezien in korte tijd, maar oo wat heb je alles goed geregeld.
je bent een topgozer.
-
Berend Tiemersma
14-05-18 10:22:21
Dynamisch, oog voor detail en gevoel voor mensen

Na het overlijden van mijn moeder was ik met mijn vader de laatste van de familie. We belden elke dag en hadden veel steun aan elkaar. We hebben in een vroeg stadium besproken wat er op mij af zou komen als ik alleen achter zou blijven. Maar toen het eenmaal zover was bleek de klap veel groter dan verwacht. Als verlies- en rouwcoach ben ik gewend anderen te helpen, maar toen het mezelf betrof rees de vraag: “Wie is er nu voor mij?”

Johan Verhofstadt heeft mij bijgestaan vanaf het moment dat mijn vader naar een hospice zou gaan. Johan is een innemende, dynamische persoonlijkheid. De passie voor zijn werk heeft hij gevonden in het scheppen van verbondenheid tussen mensen die allen iets gemeenschappelijk hebben: de uitvaart. We hebben samen de uitvaartwensen doorgenomen en een plan gemaakt voor een offerte. Johan is begripvol, creatief en zeer prijsbewust. Gespecialiseerd in uitvaarten voor mensen die geen familie meer hebben, toont hij veel persoonlijke aandacht voor je situatie met raad en daad.

Mijn vader overleed uiteindelijk toch vrij onverwacht. Het was rond middernacht en gelukkig was ik op dat moment bij hem. Gelet op de grote afstand ving Johan mij telefonisch op zoals we dat hadden besproken en zette direct in gang wat hij had voorbereid. In de dagen daarop heeft hij mij persoonlijk begeleid en mij van zorgelijke gedachten afgeleid. Met een opmerkelijk oog voor detail werd alles georganiseerd vanaf het moment dat hij in het hospice verscheen. De hartelijke, warme sfeer die hij meebracht heeft belangrijk bijgedragen aan het harmonische verloop vanaf de uitgeleide tot na de crematie. Ondanks zijn drukke agenda heeft hij sindsdien regelmatig de vinger aan de pols gehouden.

Johan Verhofstadt heeft het in zich om wat zwaarmoedig stemt in een ander licht te plaatsen. Met sympathie, aandacht en gepaste humor weet hij mensen te verbinden en een harmonische sfeer te scheppen. Hij is een perfecte organisator die niets ontgaat.

Groet,
Berend
Tonen: 5  10   20