Johan Uitvaartzorg

Iedere uitvaart is maatwerk

Partners

Crematorium Heteren  

Een crematie in persoonlijke sfeer; geheel volgens uw wens

Afscheid nemen van een dierbare op een persoonlijke en kleinschalige wijze is mogelijk bij Fine Vita. De crematie vindt plaats in een kleinschalig en sfeervol crematorium op een goed bereikbare locatie. Ons crematorium is comfortabel, rolstoel toegankelijk en biedt ruimte aan maximaal 25 personen.


FineVita concept
Kleinschalige en waardige crematies. Dit kan zeven dagen per week, 24 uur per dag. U bepaalt. Goed bereikbare locatie, huiskamersfeer en vaste lage tarieven. Fine Vita is onafhankelijk en zelfstandig. Wij werken efficiënt samen met professionele uitvaartleiders uit de nabije omgeving
.

Stille crematie (zonder aanwezigheid van familie) €425.00

Crematie met maximaal 25 personen aanwezig bij de invoer €795.00

 http://finevita.nl


Rouwdrukwerk  

Staat voor een stevig grafisch bedrijf en crossmedia specialist. De roots liggen in Arnhem en met het team verzorgen zij al jarenlang prachtige drukwerken, waaronder rouwkaarten en bedankkaarten. De website kunt u bezoeken:  www.gldgrafimedia.nl


Uitvaartbloemist         

Omdat een bloemstuk iets heel persoonlijks is adviseert Johan Uitvaartzorg om samen met de rouwbloemist een persoonlijk bloemstuk uit te zoeken. Hiervoor werkt Johan Uitvaartzorg met de volgende bloemisten. Hun website en werkwijze kunt u bezoeken: 

www.debloemenwinkelarnhem.nl  

www.floremetart.nl


 

Rouwvervoerder                 

Direct na een melding van een overlijden neemt Johan Uitvaartzorg contact op met zijn rouwvervoerder Brenda Tijssen, die op persoonlijke wijze en met een medische achtergrond samen met Johan Verhofstadt de overledene verzorgt, thuis opbaart en eventueel kist. De werkwijze van ons team is dicht bij de familie te staan en wanneer nodig te begeleiden in het door de familie zelf uitvoeren van de verzorging. Want afscheid nemen begint met kleine dingen die het rouwproces vergemakkelijken.      

 https://veluwezoom-uitvaartverzorging.nl                           


Kistenleverancier           

Ieder mens is uniek. Waarom zou je tijdens de laatste reis je identiteit wegstoppen? Funeris helpt u bij het realiseren van uw persoonlijke wensen.

Een kist van eigen hout Hoe mooi is dat: een kist van eigen hout of van een boom uit eigen tuin. Funeris kan er planken van zagen en een mooie kist van maken. Maar denk ook aan takken als dragers. En het schaafsel gebruiken we voor het matras. Als u wilt maken we van hetzelfde hout bovendien een persoonlijk aandenken, zoals een herinneringsbank of -stoel. Als u zelf geen boom heeft, dan maken we graag een houten, ambachtelijk gemaakte kist van duurzaam hout. Mooi in al zijn eenvoud. Maar ook deze kist kunt u persoonlijk maken:

• Lange dragers van takken uit een geliefd bos • Touwgrepen • Verschillende soorten handvaten • Zelf decoreren met verf of krijt • Bekleding van linnen of katoen • Linnen of katoenen matras, gevuld met schaafsel • Linnen of katoenen kussen, gevuld met schaafsel

www.funeris.nl


Uitvaartwade               

Wanneer u kiest voor een opbaarplank adviseert Johan Uitvaartzorg u voor een passende uitvaartwade. U wordt dan in doeken gewikkeld. Johan Uitvaartzorg ontwerpt zo nodig met u samen de uitvaartwade, Hierdoor wordt door de Landelijke Vereniging van Crematoria en vele beheerders van (natuur) begraafplaatsen geadviseerd . De stoffen die gekozen worden zijn gecontroleerd of of zij aan alle strenge eisen voor lijkwaden voldoen, zoals de minimale stofdikte, stofdichtheid en biologisch afbreekbaarheid. 

www.uitvaartwade.nl   of  www.wikkelgoed.nl

                                                                     

Afscheidsfotografie

Kiekfoto Rob de Joode gaat discreet en respectvol om met de intieme en moeilijke momenten. Op gepaste afstand legt hij deze vast, met oog voor details. Zoals een hand op iemands schouder, die mogelijk in deze hectische dagen ontgaat. In een persoonlijk gesprek met u of via Johan Uitvaartzorg, waarbij uw wensen centraal staan, geeft u aan wat er wel of niet mag worden gefotografeerd. Alle is bespreekbaar, zoals een combinatie van de afscheidsdienst, de condoleance en de koffietafel, alsook de opbaring, het sluiten van de kist of verstrooien van de as. Dit in een prachtig gebonden naslagwerk geeft de moeilijke periode in uw leven, later een plekje om het rouwproces nog gemakkelijker te verwerken. Zie website:

www.kiekfoto.nl   


Uitvaartreportage

Kiest u liever voor een filmopname, dan ook is dat mogelijk. Hiervoor werkt Johan Uitvaartzorg samen met Arthur Ike die met respect de uitvaartplechtigheid in beeld brengt. Zie voor zijn werkwijze op de website: www.terugkijkenopeenpassendafscheid.nl


Uitvaart musici        

Live muziek op de dag van de uitvaart is een van de waardevolle momenten om het favorieten lied van uw dierbare live te horen. Johan Uitvaartzorg adviseert u hiervoor diverse musici: 

www.songforyou.nl ,  www.arpalisa.nl,

www.machabelle.vpweb.nl , Miep HofmansEsther Kruiter,  www.Marsmelody.nl 


Waardevolle herinneringen met live muziek 
Heeft u weleens gedacht aan live uitvaartmuziek? Op het moment dat de muziek live wordt uitgevoerd doet dat iets met de aanwezigen. Samen herinneren, samen koesteren en samen zijn. Want muziek verbindt en haalt herinneringen naar boven. 

Een beleving met blijvende herinnering creëren wij door de muziekstukken te spelen en zingen die u en uw familie wenst. Dat melancholische liedje van vroeger, een bepaalde zanger of muziekstijl. Tijdens de uitvaartplechtigheid kan de uitgekozen muziek bijdragen aan een waardevol afscheid. 

Voor het tarief van € 435,- komen wij met één musicus zang/gitaar of piano live spelen. Een uitbreiding hierop is altijd mogelijk. Neem gerust een kijkje op ons YouTube-kanaal via onze website voor een impressie. Vrijblijvend contact met ons opnemen kan zeven dagen per week. 

www.memoriesuitvaartmuziek.nl


As (Partner van onderstaande bedrijven)    

 

www.laatstevlucht.nl

www.urngedenkteken.com

www.kneedbaresteen.nl

waterurn.nl 

www.levennahetleven.nl

impona.nl/sieraden

www.chrisgrafkunst.nl  

duurzaamgedenken.nl 

https://www.denhollandsche.nl/informatie-over-grafstenen/uitvaartondernemers-arnhem-nijmegen


Nazorg

www.deovertocht.nl (begeleiding bij afscheid en rouw)

susannaredeker.nl (Cranio sacraal therapie) 

www.actief4weduwe.nl  of  www.actief4friends.nl                            (nazorg en ondersteuning)

mariahilligehekken.123website.nl  (In eigen beheer 3 bundels met levensgedichten uitgebracht, die waardevol kunnen zijn in het verwerken van rouw en troost kunnen bieden bij het afscheid)

www.seeyoubyjean.com 


Voor en nazorg bij verlies en rouw

Waar Johan Uitvaartzorg u alle zorg rond de uitvaart uit handen neemt, kan Berend Tiemersma op elk gewenst moment instappen indien u behoefte heeft aan hulp op emotioneel, spiritueel of administratief gebied. Zowel voor als na de uitvaart. Als verlies- en re-integratiecoach helpt hij u de balans te herstellen in werk, leven en welzijn tijdens of na verlies en verandering. Met zijn krachtig inlevingsvermogen krijgt hij snel inzicht in uw gevoels- en levenssituatie. Hij begeleidt u door het rouwproces om met moed en vertrouwen de draad weer op te kunnen pakken. Zijn benadering is evenzo invoelend en menselijk als realistisch, praktisch en zakelijk.   www.altravista.nl/verliesbegeleidingOverige links (ik ben ook te vinden op:)                

www.rozeuitvaart.nl  (regenbooguitvaart)                                                

www.uitvaart-arnhem.nl/johan-uitvaartzorg 

johanuitvaartzorg.gedachtenispagina.nl 

avunea.com/nl/uitvaartverzorger/31/johan-verhofstadt (partnerprofiel)

www.kinderuitvaartbegeleiding.nl (kinder uitvaarten)

www.jbvanheteinde.nl (schrijver)

<a href="https://www.uitvaartverzorging-info.nl" title="Uitvaartverzorger">www.uitvaartverzorging-info.nl</a>

<a href="https://www.uitvaartverzorging-info.nl/arnhem" title="Uitvaartverzorgers in Arnhem">Uitvaartverzorgers in Arnhem</a>

<a href="https://www.uitvaartverzorging-info.nl/bdr2161825-Johan-Uitvaartzorg.html" title="Johan Uitvaartzorg">Johan Uitvaartzorg</a> is ook te vinden op www.uitvaartverzorging-info.nl.